DataNewsJobs.be is de jobsite van Data News voor IT & Digital profielen.

Je vindt er een brede waaier aan vacatures per regio voor zowel junior, senior als manager functies.

Sinds april 2016 is DataNewsJobs geïntegreerd met OnlySalesJob. Bezoekers kunnen met een gebruiksvriendelijke zoekmachine en nieuwe functionaliteiten snel passende vacatures terugvinden en eenvoudig solliciteren. Het platform combineert daarbij de knowhow van OnlySalesJob als nr. 1 jobsite voor Sales & Marketing vacatures met het bereik van Data News.

Data News is al meer dan 35 jaar dé referentie in België voor IT-nieuws, trends en opinies. Het tijdschrift legt de brug tussen IT-toepassingen, technologie, IT-managers en eindgebruikers bij ondernemingen, overheid, onderwijs en IT-verenigingen.

In het magazine, de dagelijkse nieuwsbrief en op de website datanews.be wordt Belgisch nieuws aangevuld met dossiers, internationale berichtgeving, praktijkverhalen en uitgebreide testen van bedrijfsoplossingen. De rubriek ‘Careers’ focust op loopbaanontwikkeling en interessante carrièrewendingen.

Data News brengt ook verschillende gidsen uit: Career Guide, ICT Guide en Working in ICT.

Een aantal events ondersteunen de redactionele invulling: de prestigieuze Data News Awards for Excellence en de verkiezing van CIO of the Year. En vergeet vooral Match IT niet. Het niet te missen jobevent voor IT-talenten en bedrijven met interessante opportuniteiten.

And organizes Several prestigious events annually: